Industrieën

Wilt u de keuze uit een uitgebreid assortiment hoogwaardige straalmiddelen voor oppervlaktebehandeling? Verlangt u een snelle en efficiënte afhandeling van uw orders? Zoekt u de zekerheid dat uw bestelling altijd en overal op tijd aankomt? En stelt u een deskundig antwoord op uw vragen op prijs? Dan bent u bij Sibelco aan het juiste adres.Wij bieden oplossingen op het gebied van straalmiddelen voor oppervlaktebehandeling van metalen, steen, beton, hout etc. voor elke industrie.

Met uitgebreide ervaring in meerdere sectoren begrijpen we de omstandigheden en uitdagingen waarmee u dagelijks te maken heeft. Onze expertise omvat straaloplossingen voor de oppervlaktevoorbehandeling van staal en metaal, steen en beton, hout en andere oppervlakken, voor elke branche!

Veel industrieën gebruiken stralen (ook bekend als gritstralen en zandstralen) voor de voorbehandeling van het oppervlak. De keuze van het straalmiddel hangt sterk af van het soort oppervlak dat u gaat behandelen en van de straalmethode die u gebruikt.

Zo worden eenmalige straalmiddelen gebruikt voor het zogenoemde “open nozzle” gritstralen, terwijl meermalige (recyclebare) straalmiddelen worden gebruikt voor persluchtstralen en in werpstraalmachines in gesloten recyclingsystemen zoals straalhallen, straalkasten en andere installaties waar het materiaal meerdere keren kan worden verzameld, gereinigd en hergebruikt.Voor delicatere gevelreiniging, gritstralen van hout en andere meer complexe oppervlakken, bieden we een reeks speciale straalmiddelen aan.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw behoeften op gebied van straalgrit en gritstralen (zandstralen) te bespreken. Wij kunnen u adviseren welk straalmiddel het beste past bij uw oppervlaktebehandeling.

Scheepsbouw en scheepsreparatie
Onze straalmiddelen verwijderen de taaiste walshuid, verf en roest van stalen scheepshuid en zorgen tegelijkertijd voor de juiste mate van oppervlaktereinheid en profiel.
Olie, gas en petrochemie
Onshore of offshore, u kunt op ons rekenen voor een breed assortiment straalmiddelen voor de bestrijding van corrosie van staal.
Gevelreiniging
Van zandstenen kathedraal tot bakstenen rijtjeshuis, wij hebben voor elke gevel een straalmiddel dat reinigt zonder te beschadigen.
Watersnijden
Door toevoeging van een straalmiddel wordt de kracht van hogedruk watersnij apparatuur vergroot en snijdt het door vrijwel elk materiaal.
Weg- en waterbouw
Wij bieden een reeks uitstekende straalmiddelen voor de oppervlaktebehandeling van dammen, bruggen, viaducten en sluizen.
Stralen van hout
Van houten meubels tot dakspanten, vloeren en panelen, de juiste korrelmaat straalmiddel brengt hout tot leven.