Ik ben particulier / individu

Ik heb een professionele dienstverlener nodig om me te helpen met een project om huis.

Ons brede scala aan professionele servicepartnerbedrijven en distributeurs kunnen u helpen bij het opfrissen van uw gevel, houten meubilair of metalen constructie. De hoogwaardige straalmiddelen van Sibelco, in combinatie met de technieken van onze servicepartner, zorgen voor een consistent gereinigd oppervlak dat klaar is om teschilderen. We kunnen roest of een andere oppervlakteverontreiniging effectief verwijderen van een groot aantal objecten. Onze partners kunnen op uw locatie of vanuit hun pand werken. Voor vaste locaties en langlopende projecten bieden onze omruilsilo’s maximale flexibiliteit en bespaart u tegelijkertijd op verpakkingsmateriaal.

Vindt een distributeur in de buurt
Distributeurs

Sibelco heeft activiteiten in 30 landen en een uitgebreid logistiek netwerk. Onze distributeurs staan klaar om u te adviseren over het juiste product voor uw project.

Leer meer over Sibelco straalmiddelen
Neem contact op

Wij bieden één van de meest uitgebreide assortimenten straalmiddelen voor oppervlaktebehandeling van staal, metaal, steen, beton, hout en andere oppervlakken, geschikt voor droog- en natstralen.