Ik ben een asset-owner

Ik heb een professionele dienstverlener nodig om mij te helpen met een bouw-, scheeps- of bouwproject.

Van gevelreiniging tot scheepsreparatie en van houten meubels tot bouwprojecten, u kunt rekenen op ons deskundig advies, uitgebreid logistiek netwerk en een gerenommeerd netwerk van professionele servicebedrijven om uw oppervlaktebehandelingsproject uit te voeren. Met 50 jaar ervaring begrijpen we dat voor diverse oppervlakken en hun gebruiksomstandigheden verschillende straalmiddelen nodig zijn. Daarom zijn onze oplossingen voor oppervlaktebehandeling afgestemd op uw specifieke behoeften.
Of uw project nu klein of groot is, ons wereldwijde team kan u adviseren over de beste materialen, projectaanpak en uitvoering.Ons brede scala aan professionele servicepartnerbedrijven en distributeurs kunnen u helpen bij het opfrissen van uw gevel, houten meubilair of metalen constructie.
De hoogwaardige straalmiddelen van Sibelco, in combinatie met de technieken van onze servicepartner, zorgen voor een consistent gereinigd oppervlak dat klaar is om te schilderen. We kunnen roest of een andere oppervlakteverontreiniging effectief verwijderen van een groot aantal objecten. Onze partners kunnen op uw locatie of vanuit hun pand werken. Voor vaste locaties en langlopende projecten bieden onze omruilsilo’s maximale flexibiliteit en bespaart u tegelijkertijd op verpakkingsmateriaal.

Neem contact met ons op over uw project
Neem contact met ons op
Leer meer over Sibelco straalmiddelen
Producten
Vind een product voor mijn project
Straalmiddel selectie tool