Gasometer Oberhausen gestraald met NAstra® ijzer silicaat straalmiddel!

23.11.2020

Gasometer Oberhausen gestraald met NAstra® ijzer silicaat straalmiddel!

De Gasometer in Oberhausen is de grootste beurs- en evenementenhal van Europa. Het 90 jaar oude industriële pand wordt momenteel ingrijpend gerenoveerd, met een nieuwe fundering en buitenverf. De buitenkant van de voormalige gasopslag is aangetast door corrosie en verroest, dus de oude verf moet worden verwijderd en er moet een nieuwe corrosiebescherming worden aangebracht.

Na het plaatsen van de steigers in april van dit jaar is begonnen met het straalwerk. Onze klant Rodopi Marine GmbH. heeft hiervoor NAstra® NA14 0,2-1,4 mm uitgekozen. Sibelco heeft op de locatie 4 verhuursilo's van elk 19m³ geplaatst om te allen tijde voldoende beschikbaarheid van NAstra® koperslak straalmiddel te kunnen garanderen. NAstra® straalmiddel, gemaakt van ijzersilicaat uit een Duitse koper fabriek, overtuigt door zijn milieuvriendelijkheid, hoge straalkracht en geringe stofvorming. Het gritstralen wordt gevolgd door het aanbrengen van 3 lagen verf, een basislaag en twee toplagen.

Onze klant Rodopi Marine GmbH is zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde NAstra® en de service van Sibelco, inclusief de 4 grote opslagsilo's.

Vanaf voorjaar 2021 gaat de Gasometer weer open voor nieuwe evenementen. Bron: www.gasometer.de

Klik hier voor het Gasometer bouwplaatsdagboek ...

NAstra® is verkrijgbaar in meerdere korrelgroottes en beschikbaar in grote hoeveelheden en diverse verpakkingsmogelijkheden.